Disclaimer

Algemeen

frankrijk.nl is een uitgave van Travelwebazines BV. We willen je eigentijdse reisinspiratie bieden voor je volgende Frankrijktrip. Op de site vind je dan ook informatie die naar de maatstaven van frankrijk.nl de moeite van het bezoeken waard zijn.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van frankrijk.nl, is het mogelijk dat informatie die op frankrijk.nl wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Fouten zijn niet altijd te voorkomen. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op frankrijk.nl geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door je wordt geraadpleegd.

Je kunt op frankrijk.nl bij elk artikel je eigen mening geven, maar voordat jouw tekst wordt gepubliceerd kan frankrijk.nl deze op taal- en stijlfouten redigeren of weigeren. Dit laatste doen we als je scheldt, discrimineert of uitlatingen doet die op geen enkele wijze een constructieve bijdrage is. frankrijk.nl bepaalt uiteindelijk of een tekst wel of niet wordt gepubliceerd. Voorop blijft staan dat de recensie en/of het commentaar uitsluitend de persoonlijke mening weergeeft van de betreffende inzender.Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze recensies/commentaren.

Copyright ©

Al onze teksten zijn met zorg en aandacht gemaakt door de redactie en hierop rust dan ook auteursrecht. Wil je één van onze artikelen kopiëren of herplaatsen dan kan dat alleen na onze toestemming en – indien akkoord – alleen met bronvermelding en een actieve link naar frankrijk.nl. Dit geldt ook voor beelden die zijn gemaakt door en toebehoren aan frankrijk.nl.

Beeld van derden

Beeld van derden verkrijgen wij via freelance fotografen, gastbloggers, accommodatieverschaffers, reisorganisaties en diverse toeristische instanties. Ook werken wij met stockbeeld van Depositphotos.

Aansprakelijkheid

Geregistreerden zijn zelf verantwoordelijk voor de verstrekte persoonsgegevens. frankrijk.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, voor fouten of gebreken in de door gebruikers verstrekte informatie. frankrijk.nl probeert er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website juist en up-to-date is. frankrijk.nl doet altijd haar best om de genoemde websites te controleren op relevantie en onderwerp. Desondanks kan frankrijk.nl je nooit garanderen dat er geen onjuiste informatie staat op de site. De informatie op frankrijk.nl wordt continue aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

frankrijk.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor vervolgacties naar aanleiding van de geboden informatie. Klik je via frankrijk.nl door naar een genoemde website, dan doe je dit op eigen risico. frankrijk.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke bestellingen of reserveringen die op genoemde website worden gedaan.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van frankrijk.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid om frankrijk.nl te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van frankrijk.nl verkregen is.