Tarte au citron
Mmm, Franse citroentaart, altijd een elegante afsluiter van een diner! Anja legt uit hoe je ook de meringue helemaal goed krijgt! Lees het recept
Moelleux au chocolat
De warme chocolade loopt naar buiten zodra je je lepel erin zet: moelleux…! Makkelijk te maken maar je moet wél even de perfecte baktijd in jouw oven kennen. Dus minstens twee keer proefbereiden! Lees het recept
Lees ook: Het perfecte Franse kaasplankje
Tarte Tatin
Het moeilijkste van tarte tatin is de karamel maken, maar Irene legt uit waar je op moet letten! Lees het recept
Iles flottantes
Drijvende eilandjes.. Echt op-en-top Frans deze. Leuk om op tafel uit te serveren, vanuit een grote schaal, iedereen een flinke lepel. Ontdek het recept
Mousse au chocolat
Onze Egbert uit de Elzas zweert bij dit recept voor chocolademousse. En ideaal voor feestdiners: je kunt dit nagerecht al een dag van te voren maken en in de koelkast zetten. Lees het recept
LEES OOK:
Nog meer dan 60 geweldige Franse recepten op onze site!
Beeld: Anja Roubos (citroentaart), Depositphotos (moelleux chocolat, mousse au chocolat, iles flottantes, tarte tatin),
– PINTEREST –
Vond je dit een leuk artikel?
Bewaar het op je Pinterest!
Geen reacties